HTML

Linkcsere

Linkcsere megoldások pro és kontra

Friss topikok

  • kaveman: A legutolsó mondatban találtam meg az igazságot ! makeupbeautyshop.com (2017.05.13. 11:12) Linkcsere megoldások

Archívum

Linkcsere megoldások

2008.02.12. 14:32 linkman

A weblapunk látogatottságának növelésében fontos szerepe van a google-beli helyezésünknek a kulcsszavainkra. A helyezésünket sok minden befolyásolja, összetett munka eredménye a helyezés javulása.
Ebben a munkában nagyon fontos az oldalunkra mutató linkek száma és minősége. Az oldalunkra mutató linkek számát egyszerű linkcsere megoldásokkal gyorsan növelhetjük.
Vegyük számba a lehetséges linkcsere módszereket.

- A két linkcsere partner egy-egy linket helyez el weboldalán, ami a partner oldalára mutat. Ez gyorsan megoldható mihelyt a partnert megtaláljuk. Hátránya, hogy sok esetben a partnerek más témájú oldallal rendelkeznek, így a link szöveg környezete nem lesz releváns, másrészt a google figyeli az egymásra linkelést, ami a szemében nem olyan értékes.

- Bannercsere, linkcsere hálózatokban részvétel. Ez a legegyszerűbb megoldás, sok tennivalónk nincs, csak a megfelelő kódot kell oldalunkon elhelyezni. Az adott hálózat működésétől függően változó az eredményessége. A google erősen figyeli, hogy a link hivatkozások természetes módon kerüljenek ki. Ezért az ilyen automata hálózatokkal óvatosan kell használni.

- Egyirányú linkcsere, releváns szövegkörnyezetből. Itt a bejövő linket adó oldalra nem kell viszontlinkkel mutatnod. Saját magad adod meg annak az oldalnak a szövegkörnyezetét, ahonnét a link weboldaladra mutat. Ez a linkcsere megoldás adja a legerősebb oldaldra mutató linkeket.

1 komment

Címkék: marketing kereső optimalizálás linkcsere

A bejegyzés trackback címe:

https://linkcsere.blog.hu/api/trackback/id/tr80336314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kaveman · http://vitaminom.eu 2017.05.13. 11:12:56

A legutolsó mondatban találtam meg az igazságot !
makeupbeautyshop.com
süti beállítások módosítása